Spilgenkendelsesspil: Institutioner gør det lettere at investere i Bitcoin

11. Dezember 2020

Da Bitcoins imponerende løb fortsætter, ville det ikke være overraskende at se, at crypto FOMO også når ud til institutionelle investorer.

Da kryptosektoren i øjeblikket kører på en bølge af bullish stemning, som demonstreret af Bitcoin ( BTC ), der passerer sin all-time høje værdi på $ 19.892 i begyndelsen af ​​måneden, bliver kausale såvel som institutionelle investorer over hele verden nu mere interesserede i den voksende sektor.

For eksempel meddelte S&P Dow Jones Indices den 3. december, at de er klar til at lancere flere kryptoindekser , med en rapporteret 550 mønter, der vises fra næste år

De ovennævnte tilbud vil blive lettet af S&P Global i samarbejde med CME Group og News Corp. Som en del af pressemeddelelsen, der annoncerede lanceringen, henviste en talsmand for S&P DJI til Bitcoin og andre fremtrædende altcoins som Ether ( ETH ) og Bitcoin Cash ( BCH ) som en del af en attraktiv „nye aktivklasse.“

S&P DJI rapporterede også, at det vil gå sammen med blockchain-dataudbyderen Lukka for at lancere de førnævnte indekser. Som et resultat er nogle i kryptosamfundet af den opfattelse, at industrien endelig har gjort permanente indgreb i den finansielle mainstream. Stephen Stonberg, Chief Financial and Operating Officer hos Bittrex Global, fortalte Cointelegraph, at mens meddelelsen bestemt har været en velkomst, har mainstream-adoption været truende:

”Dette er mere en fortsættelse af en eksisterende tendens snarere end en vandskel. Ved at sætte kryptoaktiverisiko i form af en traditionel indeksbaseret ETF bør dette tilbyde yderligere adgangspunkter til kryptomarkedet fra mainstream-investorer. Dette vil konkurrere med de BTC-høje omkostningsprodukter, der findes nu for dette publikum. ”

Douglas Borthwick, Chief Marketing Officer for kryptokursudveksling INX, leverede dog en alternativ opfattelse af, at mens krypto helt sikkert sætter mærke til den finansielle mainstream, har den stadig en lang vej at gå. Han tilføjede, at „krypto“ ikke kun handler om „Bitcoin“, men tilbyder så meget mere: “ Der er så mange kategorier i disse dage, der passer ind under ‚kryptoparaplyen‘. Der er helt sikkert lavet et permanent indtryk. Men det indtryk forbliver skeptisk i modsætning til et, der er relateret til fremtiden. ”

Når det er sagt, viser S&P DJIs ovennævnte træk et klart engagement fra almindelige spillere til at omfavne Bitcoin og andre digitale valutaer. For eksempel steg Grayscale Bitcoin Trust tidligere på denne måned sammen med sin præmie , der oversteg 30% -mærket den 3. december og tjente som en klar indikator for stigende institutionel efterspørgsel efter krypto.

Institutioner står til gavn

Ifølge Stonberg indebærer S&P DJIs seneste træk i det væsentlige handel med digitale / tokeniserede aktiver i formatet af et traditionelt aktieprodukt, der handler i standard handelstid. For at sige det enkelt er det en måde at få institutionelle aktiepenge indirekte ind i kryptorummet – en proces af konvergens mellem traditionelle og krypto-finansielle markeder, som sandsynligvis tager et par år at spille ud.

Om emnet fortalte Anton Churyumov, grundlægger af Obyte – en distribueret hovedbog baseret på rettet acyklisk grafteknologi – til Cointelegraph, at institutioner altid vil jage alt, hvad der tjener penge til dem og deres kunder, og tilføjer:

”Med kryptoindekser bliver aktivklassen bedre anerkendt og lettere at sælge til kunder. Måske endnu vigtigere, med DeFi har crypto nu et meget bredere udvalg af instrumenter, der appellerer til forskellige investorer, for eksempel er der nu ’stabile +‘ mønter til mere konservative investorer. ”

Jack Tao, administrerende direktør for Phemex – en kryptokursudveksling ledet af tidligere Morgan Stanley-ledere – mener, at det snart ikke vil være overraskende at se en eksplosion af nye tjenester og produkter, hvilket gør dette domæne endnu mere tiltalende for medlemmer af den traditionelle finanssektor: ”Jeg er helt sikker på, at disse giganter ikke vil gå glip af kryptotoget. Dette er bare begyndelsen, jeg forventer snart at se meget flere midler og investeringer. ”

#Bitcoin