Institutionelle investorer tager ikke Bitcoin mainstream – det vil du

20. Januar 2021

Virkelige applikationer og brugere, ikke institutionelle investorer, vil udfordre de svigtende fiat-valutaer og øge Bitcoin-adoption over hele verden.

Svarende til 2017 og det populære kryptokurrency-bull run, skabte sidste år især en ny brus i verden af ​​krypto og Bitcoin ( BTC ). Fra at sætte nye heltidshøjder til at lave forskellige nyhedsrunder og fange mainstream-finansierings opmærksomhed var pandemien spændende for kryptokurrencyentusiaster og troende.

En samtale, der måske skiller sig ud blandt brummen, er institutionelle investorers stigende aktivitet i krypto

Virksomheder, finansielle rådgivere og institutioner, der spottede Bitcoin for fem år siden eller under Silk Road-sagaen, er nu i spidsen for kryptoinvesteringer . Bemærkelsesværdige store kanoner inden for finansiering som JPMorgan og Goldman Sachs har frafaldet deres tidligere holdning og er nu villige til at satse på fremtiden for digitale valutaer. Med en markedsværdi på over $ 600 mia. Stiger Bitcoin hurtigt foran guld som et populært valg af sikring over inflation .

Husk, at Bitcoin ikke bare var et andet aktiv, der blev foreslået som en sikring mod inflation i Satoshis originale Bitcoins-hvidbog. Imidlertid stammede Bitcoins hele idé fra de mislykkede finansielle institutioner og tredjeparter og en mulig løsning, der ville være effektiv i hverdagen.

Selvfølgelig er Bitcoins popularisering som et aktiv blevet uundgåelig med hver institutionel investor og de store finanspistoler, der svinger ind i Bitcoin-investering. Her er dog nogle af de ideelle, virkelige applikationer, der kan udfordre svigtende fiat-valutaer og drive Bitcoin ind i mainstream.

Onlinekøb

Tidligere blev Bitcoin mest opfattet som et middel til at omgå regeringen og engagere sig i ulovlige aktiviteter. Imidlertid har kryptooptagelse fortsat med at stige enormt, og mange flere virksomheder er nu åbne for at acceptere Bitcoin eller andre kryptokurver som betaling for varer eller tjenester.

I 2014, ved at bruge BitPay som betalingsprocessor, blev Microsoft en af ​​de første teknologivirksomheder, der accepterede Bitcoin til at købe digitale varer. I oktober 2020 meddelte det populære amerikanske betalingsselskab PayPal , at det ville muliggøre kryptokurrency som en finansieringskilde til køb i 2021. Med forskellige fiat-betalingshandlere, der nu genkender Bitcoin, er der en stigende sandsynlighed for, at Bitcoin snart vil blive brugt af alle i hvert hjørne af verden.

Grænseoverskridende transaktioner og rejser

Hvis der er noget, der er lært fra sidste år og gennem den hærgende globale pandemi, er det det stadigt stigende behov for digitalisering. Mens der er flere måder at sende og modtage penge globalt på, bliver kryptokurver hurtigt en foretrukken mulighed. Udover det faktum, at kryptokurrency er en global valuta, skubber faktorer, herunder hastighed, bekvemmelighed og lavere transaktionsgebyrer, Bitcoin som den populære mulighed for grænseoverskridende transaktioner.

#Bitcoin