Bitcoin-prisforutsigelse 2021: Hvor vil Bitcoin gå etter all-time high?

2. Dezember 2020

Etter å ha satt en ny heltidshøyde, tror BTIG at bitcoin kan slå $ 50000 innen utgangen av 2021

Okser i kryptovaluta gleder seg sannsynligvis i dag! Hvorfor? Vel, etter nesten tre år, økte bitcoin (CCC: BTC) på mandag for å slå en ny heltidshøyde over $ 19 800. Med denne posten i bakspeilet, hva har analytikere når det gjelder bitcoin-prisforutsigelser for 2021?

Smarttelefon med Bitcoin-diagram på skjermen blant hauger med Bitcoins

For å starte, bør investorer vite om den nye rekordhøyden for bitcoin. Etter å ha slått $ 19 783 i desember 2017, hadde den ledende kryptoen dyppet lavere. De siste ukene har imidlertid sett at bitcoin fortsetter å klatre høyere, og slår ut terskelen etter terskelen. Så, i morges, kom endelig en ny heltidshøyde. Bitcoin nådde så høyt som $ 19,850.11 før de ble lavere. Det er viktig at mange kryptoeksperter tror at denne etterlengtede posten vil bekrefte det makroøkonomiske bildet for kryptokurver og bidra til å øke bitcoin-prisforutsigelsene for 2021.

Utover den nye heltiden har mye jobbet til fordel for kryptoer. PayPal (NASDAQ: PYPL) og Square (NYSE: SQ) tilbyr nå kundene muligheter for å kjøpe og selge bitcoin, og fra oktober sa Square at de hadde $ 50 millioner dollar i krypto. I tillegg har bekymringer over nye koronavirusstimuleringsplaner fra Kongressen og Federal Reserve utløst inflasjonsfrykt. Denne frykten støtter også bitcoin og dets likemenn i kryptovalutaen.

Med det bakteppet har vi sett en håndfull nye bitcoin-prisforutsigelser for 2021. Tidligere i november skrev Citibank-analytiker Tom Fitzpatrick et notat som beskriver hvordan bitcoin kan slå $ 318 000 innen utgangen av 2021. I dag kastet BTIG-analytikere hatten sin i ringen . I en ny rapport satte firmaet et kursmål på $ 50 000 for bitcoin innen utgangen av 2020. Analytikere nevnte institusjonell støtte, pandemien og dens oppadgående bane som kilder til støtte for flyttingen.

Hvordan spille Bitcoin-prisforutsigelser

Så hva skal du gjøre nå når bitcoin har satt en ny heltidshøyde og ser ut til å fortsette å klatre høyere? Det er grunn til å dykke i. Det er imidlertid andre alternativer som ser stadig mer populære ut mot 2020 og utover.

Som Jesse Pound skrev for CNBC, gjør den økende tilgjengeligheten av bitcoin på Square og PayPal de to aksjene tiltalende her (abonnement kreves). I tillegg er CME Group (NASDAQ: CME), børsen som muliggjør bitcoin-futureskontrakter, et annet derivatspill. Vil du ha en til? Pound anbefaler Grayscale Bitcoin Trust (OTCMKTS: GBTC), som ligner på et børsnotert fond og investerer utelukkende i bitcoin.

Uansett hvordan du velger å forfølge rekordøkningen i bitcoin, ser det ut til at du vil finne suksess her. Med den kommende innvielsen av den valgte presidenten Joe Biden, peker alle tegn på mer penge- og finanspolitikk som vil støtte enkeltpersoner i kampen mot det nye koronaviruset. Denne politikken burde ytterligere øke inflasjonsfrykten og føre til enda mer bullish bitcoin-prisforutsigelser.

Vær nøye med det digitale gullet her.

På publiseringsdatoen hadde Sarah Smith (hverken direkte eller indirekte) noen posisjoner i verdipapirene som er nevnt i denne artikkelen.

#Bitcoin