1000x beter dan goud: MicroStrategy CEO zegt dat hij 100 jaar lang HODL Bitcoin zal gebruiken.

21. September 2020
Michael Saylor vergat zijn Bitcoin-tweet van 2013, maar gelooft dat BTC 1.000x beter is dan goud en is van plan om het voor 100 jaar vast te houden.

MicroStrategy’s CEO Michael Saylor blijft zich verdiepen in Bitcoin nadat zijn bedrijf voor $425 miljoen aan cryptocurrency heeft gekocht. In een recente podcast-aflevering met Anthony ‚Pomp‘ Pompliano, een lange voorvechter van BTC, beweerde Saylor dat hij al een eeuw lang klaar is voor HODL Bitcoin en zei dat het 1.000 keer beter is dan goud.

Saylor On His Change Of Heart Regarding Bitcoin

De CEO van MicroStrategy heeft een overtuigende geschiedenis van Bitcoin Trader. Hij voltooide zijn tachtigste transformatie van het voorspellen van de dood in 2013 naar het noemen van een „legitieme investering“ in 2020, nadat zijn bedrijf in minder dan een maand $425 miljoen aan BTC had gekocht.

In Pompliano’s laatste podcastaflevering gaf Saylor commentaar op zijn tweet van 2013, die na de grote aankoop van BTC een enorme aandacht kreeg van de gemeenschap. Interessant genoeg zei Saylor dat hij de post was vergeten tot hij er onlangs aan werd herinnerd:

„Ik schaam me echt om te zeggen, maar ik wist niet dat ik het tweette tot de dag dat ik tweette dat ik $250 miljoen aan Bitcoin kocht. Toen ontdekte ik de hive geest crypto Twitter bewustzijn waar, ineens, ze gingen allemaal door al mijn tweets, ze vonden het, ze herinnerden me eraan, ze vergeleken het.“

Later legde Saylor uit dat hij zich in 2013 heeft aangemeld op Twitter. Zijn gebrek aan ervaring leidde tot het plaatsen van verschillende controversiële berichten, maar hij leerde om meer selectief te tweeten in de tijd.

Saylor: BTC is beter dan goud, ik hou het 100 jaar vol

Bij de redenering waarom zijn bedrijf Bitcoin kocht, merkte Saylor op dat hij een „mega, mega probleem“ heeft – ik heb veel geld, en ik zie het wegsmelten. Ik ben geholpen om te beseffen dat ik een mega probleem heb door dit krankzinnige V-vormige herstel in de obligatie- en aandelenmarkten. Hij heeft ook commercieel vastgoed ontslagen omdat het gewoon „niet dwingend“ is.

In plaats daarvan streefde hij naar een aanwinst, waarvan de productie kan worden „gehalveerd“ en de prijs „kan stijgen met een factor 10. Dat is wat elke intelligente investeerder wil.“

Zowel Pomp als Saylor bracht de tien jaar durende vergelijking tussen Bitcoin en goud naar voren, omdat beide activa gelijkenissen vertonen, zoals een beperkt aanbod. De CEO van MicroStrategy zei echter dat „Bitcoin niet 10x beter is dan goud, maar 100x, misschien wel 1000x beter dan goud“.

Door deze opvattingen over Bitcoin te benadrukken, heeft Saylor besloten om een BTC HODLer te worden, omdat hij van plan is om de primaire cryptocurrency voor „100 friggin‘ jaar vast te houden.

#Bitcoin